Denne oppskriften har vi brukt noen ganger, sist som tilbehør til tomatsuppen på tirsdag. «Pappa, brød er mye bedre når det kommer som rundstykker», sa min yngste datter forleden
Omtrent en million ganger bedre enn Toro. -)(4 pers. )2 bokser hermetiske tomater2 ss tomatpuré1 stor hakket løk3-4 hakkede hvitløksfedd1 liter kraft/buljongsalt/pepperlitt sukker1 ts tørket basilikum eller 2-3 ss hakket frisk1 laurbærblad1 dl god olivenolje eller fløteStek løk og hvitløk mykt
Da jeg tidligere kanskje valgte Toro tomatsuppe en travel ettermiddag, serverer jeg idag eggerøre. Litt kjøttrester fra gårsdagens middag, og man har enda et måltid
Hvem sparer vel på en slant med toro tomatsuppe for å bruke til pizzasausen, liksom. En av de tingene jeg setter mest pris på med skikkelig hjemmelaget mat, er muligheten til å benytte restene til noe vettugt
gulrøter (morot) i skapet, slik at ein alltid kan slenge saman ei tomatsuppe. era bästa matlifehacks. För några veckor sedan skrev jag ett inlägg där jag gick igenom 10 lifehacks du måste kunna i köket och bad er lämna era bästa knep och tips när det gäller matlagning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.