JättemumsigkasslermedItaliens touche stod på menyn idag. Skivakassler tunt & lägg i en ugnsform. Blanda hackad tomat, vitlök och hackad basilikamed crème fraîche, tomatpuré och grädde
Klicka över såsen på grönsakerna. Kassler är salt så det behövs inget extra salt men om du väljer någon mildare crème fraiche kan du dra några varv med pepparkvarnen innan rätten åker ini ugnen
Tillsätt sen tomatpuré, soya, fond, creme fraiche, grädde och smaka av såsenmed salt & peppar. Vispaihop allt tillsåsen, finhacka de soltorkade tomaterna och lägg i
Tillsätt sen tomatpuré, soya, fond, creme fraiche, grädde och smaka av såsenmed salt & peppar. Detta recept på Kycklingfinns sen tidigare på bloggen, passade fint nu i LCHF tider… wokade snabbt litegrönsakertill samt rörde ihop en Myntasås
Såsen rörde jag ihop av philadelphiaost, creme fraiche och fiskfond som jag slog över formen. Minimalarbetsinsats då jag bara fyllde en form med frysta grönsaker, toppade med laxkuber kryddade medchiliflakes och citronpeppar
Jag fickutmaningen att göra något roligt av dem och självklart så gick jag igångdirekt, resultatet vart två tillbehör en krämigsås och krispigachips som serverades till en läckert grillad lax
Häll på grädde och rör ner dijonsenap, sjud tillssåsen kokat ihop något. Skär kycklingenimindrebitar och stek tillsammansmed lök och vitlöki fettet från baconet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.