Ansa och finstrimla purjolöken. Den friska peston ger här en uppiggande vårkänsla. Stek squash och purjolök en kort stund i en stekpanna så de får lite färg
Älgstek tillagad i ugn tillsammans medrotfrukteroch en sås gjord av själva sky. Jag blev väldigt nöjd med resultatet och såsen som passade så bra till själva älgsteken
Skeda på sås och toppa med den smörstekta sparrisen, tunt skivade skogschampinjoner, ruccola, rostade pinjenötter, riven parmesan samt svart tryffel (Gotländsk) Fusion på en tallrik mellan Gotländsk durumpasta, grön sparris & Öjn’s guld – Svart tryffelmed italienska inslag av parmesan & pinjenötter
Ett stort knippe sparris (grillades med olivolja med vitlökssmak). ps Både min bonusson och maken sa att det var den godaste pesto jag gjort och de ätit
Barnen är uppväxta medpestooch det finns så många olika slags maträtter man kan göra medpesto. När kycklingen börjar få färg, häll i grädde, parmesan ochpesto
Sparris med bacon, parmesan och nötter är magiskt. Salta nötter, jag tog paranötter idag, men det går bra med vilka som helst eller rostade pumpa/solrosfrön
Rör ihop pestonmed majonnäs och pressad citron. Nu har vi dock både nytt bord och nya stolar, stolar som är skinnbeklädda dessutom ochmed andra ord mycket mjukare och skönare
Krydda med svartpeppar och strö på hyvlad parmesanost. Blanda vinäger och olivolja och ringla över. Stek på hög värme i lite olivolja ca 2 minuter, krydda med havssalt under tiden
Jag värmde smör, grädde och vitchoklad i micron på svag värme tills allt smält samman,. Sen fick smeten stå i kylen över natten, jag rullade dem och sedan rullade dem i rostad kokos
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.