På svenska hade vi väl sagt, smördegsinbakad oxfilémed lite gojs i. Men formella namnet är då Oxfile Wellington fylld med duxellemassaHittade ett recept på recept
Grillad oxfilémedmadeirasåsPortioner. Låt reducera till hälften, smaka av med salt och vitpeppar, avsluta såsen med smöret och resten av madeiran precis före servering
Krydda köttet med salt och peppar och bryn det runt om i en stekpanna med smör. Madeirasås. Fräs svamp och lök i en stekpanna med smör tills vätskan kokat in
Skysås med portvin. 600 gram hel oxfilé, gärna mittbiten, putsad. 1 dl vetemjöl att kavla ut med. 3 plattor smördeg (9x17 cm) eller ca 30 cm smördeg på rulle
Gröp ur dem och blanda potatisen med ost, chili, smör och salt. Smaka av med salt och peppar. Stek oxfilén i smör i mycket het panna ca 1 min per sida. 600 g oxfilé
Gröp ur dem och blanda potatisen med ost, chili, smör och salt. Smaka av med salt och peppar. Gör så här Stek oxfilén i smör i mycket het panna ca 1 min per sida. 600 g oxfilé. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g oxfilé 1 msk Arla® Svenskt Smör Madeirasås
Servera med krispig sallad och madeirasåsen. Madeirasås. Smaka av med salt och peppar. Pudra över mjölet och smaka av med salt och peppar samt nyhackad timjan
Med kantareller och västerbottensost. OxfiléWellington enligt en recept ur en gammal Coop tidning. Jag har provat det med champinjoner och fläskfilé men den här rätten, då ska man satsa på lite finare köttbit som man kan lämna lite röd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.