Penslamed vatten. Gnid in med olja innan du lägger dem på grillen. Coleslaw. Blanda färsen med salt och peppar, blanda i worcestershiresåsen och arbeta ihop till en smidig färs
Låt koka upp och smaka av med gelé, eventuellt lite salt och peppar. Skala moroten och löken. Vill du ha tjockare sås, red av med lite redningsmjöl Servera med gelé, sockerärtor och pressad potatis
Servera fläskpannkakan med lingonsylt. Ett recept ur PerMorbergs bok Morberglagar husmanskost. Härligt att få en anledning att göra denna goda klassikern igen
På svenska hade vi väl sagt, smördegsinbakad oxfilémed lite gojs i. Men formella namnet är då Oxfile Wellington fylld med duxellemassaHittade ett recept på recept
Skala potatisen. Fräs lite smör i stekpannan med fläskflottet och klicka i lite smet. Bred ut varje raggmunk med en stekspade och stek dem på medelvärme någon minut på varje sida så att de blir gyllenbruna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.