Oxrullader i gräddsås
Mejas Mat
Mejas Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 port)
  • 1 st lövbiff
  • 1 tsk skirat smör
  • tsk
  • 1/2 tsk dijonsenap
  • dijonsenap
  • 1/2 gul lök
  • 2 st champinjoner
  • 1/2 dl vatten
  • dl
  • 1 dl grädde
  • grädde
  • 1/2 tsk vetemjöl
  • vetemjöl
  • 1 tsk svartvinbärsgelé
  • svartvinbärsgelé
  • 1 drag med pepparkvarnen
  • 50 g haricots vertes
  • Stekpanna
  • Tandpetare
  • visp
  • Kastrull
  • 2 port)
  • 200 g Lövbiff
  • 1/2 pkt bacon (linda runt lövbiffen)
  • 100 g champinjoner
  • 2 st små gula lökar
  • 2-3 tsk dijonsenap
  • tsk
  • 1,5 dl mörk öl
  • dl
  • 2 dl grädde
  • grädde
  • 1 dl mjölk
  • mjölk
  • 1 msk vetemjöl
  • 2 msk svartvinbärsgelé
  • 200 g haricotes verts
  • Stekpanna
  • Tandpetare
  • Visp
  • Kastrull

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.