Kavla ut pajdegen på mjölat bakbord och klä en pajform med degen. ½ liter kantareller. Låt det hela få lite färg och putta sedan upp det mot kanterna av pannan för att få plats med att steka köttfärsen
Stek oxrulladerna i en stekpanna på medelhög temperatur i smör och olja. Rulla ihop lövbiffarna, bind upp med bindgarn och en kvist timjan för varje rullad
Fyll dom med ädelost som jag gjort här eller det klassiska med dijonsenap, saltgurka och bacon. Pepparrot är också himla gott tillsammans med finhackad lök
Smaka av med salt och peppar. Varva sedan med svamp- och renskavsblandning samt bechamelsås. Avsluta med att breda ut det sista av bechamelsåsen på toppen samt strö över resterande västerbottenost
Servera oxrulladernamed gelé, haricots verts och kokt eller pressad potatis. Lägg sedan ner spettet med rulladerna i en kastrull och häll på vatten, fond och tomatpuré
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.