Stek oxrulladerna i en stekpanna på medelhög temperatur i smör och olja. Rulla ihop lövbiffarna, bind upp med bindgarn och en kvist timjan för varje rullad
Fyll dom med ädelost som jag gjort här eller det klassiska med dijonsenap, saltgurka och bacon. Pepparrot är också himla gott tillsammans med finhackad lök
Servera oxrulladernamed gelé, haricots verts och kokt eller pressad potatis. Lägg sedan ner spettet med rulladerna i en kastrull och häll på vatten, fond och tomatpuré
Börja med fyllningen. Blanda med dijonsenap och persilja i en skål. Rulla ihop och fäst med tandpetare. Smaksätt med gelé, konjak, salt och svartpeppar
Tomatcouscousmed lammgrillare. Så jag har sjukt många inlägg som ska skrivas och delas med er. Häll olivoljan över couscousen och fluffa den med en gaffel tills den känns fluffig och inga klumpar finns kvar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.