Oxsvansragu samt lite knivvård…
En salig soppa
En salig soppa
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 stor gul lök
  • 2-3 klyftor vitlök
  • 1 stor morot
  • 50-100 g rotselleri
  • 100-200 g champinjoner
  • 100 g soltorkade tomater
  • 2-3 msk tomatpuré
  • 2-3 dl kraftigt rött vin. Jag valde “Black Shiraz”
  • 1-2 dl relativt koncentrerad hemkokt oxfond. (Prova dig fram om du använder flaska eller tärning)
  • 1 lagerblad
  • 1-2 tsk torkad timjan
  • Salt
  • Soja (jag använde svampsoja med mycket sälta)
  • Sök på “knivakademien” på respektive Appmarket eller Google play för att hitta appen med tips och trix om knivarna. Det finns få saker som är så tacksamt som att tillreda mat med en riktigt vass kniv.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.