Påsktarte med tryffel och sable deg
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 g (ca 2 st) Äggula
  • 230 g Strösocker
  • 180 g vetemjöl
  • 9 g Bakpulver
  • 130 g normalsaltat smör
  • 4 g salt
  • 150 g Osaltat smör
  • 75 g Florsocker
  • 75 g Mandelmjöl ( Skalad, mycket finriven mandel).
  • 1 Ägg
  • 1 krm Salt
  • 1 tsk Vaniljsocker
  • 250 g Vetemjöl
  • 600 g deg och är antagligen lite för mycket för en pajform, men den överblivna degen går utmärkt att bevara i kyl ca
  • 2 veckor eller frysa in
  • 460 g Finhackad mjölkchoklad
  • 240 g Grädde
  • 50 g Glykos
  • ½ st Vaniljstång
  • 45 g Rumstempererat normalsaltat smör
  • 90 g Mandelmassa
  • 80 g Äggula
  • 140 g Äggvita
  • 110 g Strösocker
  • 15 g Kakao
  • 65 g Mörk choklad av god kvalitet

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.