Jag värmde smör, grädde och vitchoklad i micron på svag värme tills allt smält samman,. Sen fick smeten stå i kylen över natten, jag rullade dem och sedan rullade dem i rostad kokos
Mixa avokadon i en matberedare eller med mixerstav. Tänk på att avokadon måste vara mogen, är den för hård kommer du inte kunna få den slät och klumpfri
Men det är förstås gott med ”rena” bakverk också, där man vet alla ingredienserna. Men när jag tänker på att blanda godis och bakverk så tänker jag på den gudomliga Oreo tryffel tårtan
De som fått agera testpanel tyckte de var mycket goda ochmed lagom smak av saffran, men om ni gillar att saffranen är mer framträdande dubblerar ni bara mängden
Strö lite mjöl över degenoch nagga den med en gaffel (vilket jag glömde). Jag fortsätter att prova mig fram med brödbak, idag gjorde jag av med sista rågsikten så vi får se vad det blir nästa gång
Hacka chokladen och blanda med grädden. Blanda florsocker och vaniljsocker i en djup tallrik. Smaka av med lite florsocker, smaksätt med rom och finrivet apelsinskal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.