Pajen är lättbakad och du gör den i olika steg, Börja medpajdegen, kyl och förbaka. Lägg i päron (använd med fördel mjuka päron, eller konserverade) och häll över fyllningen
11 msk kanel. 1Skala och skiva äpplena i tunna klyftor och blanda medkaneloch socker och lägg i en pajform. 1Blanda ihop alla ingredienserna till pajdegen till en smulig deg och smula över de skivade äpplena. 1Grädda pajen mitt i ugnen i 25-30 minuter. 1Servera med vaniljsås, glass eller lättvispad grädde
Tvådagars kanel- och kardemummabullar. Julig dessert med saffran, glögg, hallonsylt och lättvispad. Kokospannacotta med romkaramellsås och grillad ananas
Under tiden skalar man och kärnar ur äpplena och delar dem i klyftor. En härlig äpplepajmed knäckig Tosca som är bakad med äpplen från trädgården slinker alltid ner
Smöra och mjöla en rund pajformmed mandelmjöl på kanterna, lägg bakplåtspapper i botten. Skala äpplena och dela i lagom stora bitar/kuber, lägg i en bunke och rör ned lite kaneloch råsocker tills det är jämt fördelat
Denna päron ochäppelpaj är enkel att baka och otroligt smarrig. Smöra en pajform. Skär päron och äpplen i bitar, blanda runt med socker och potatismjöl
Smulpajmed päron ochlingon. Gör en smulpajmed senhöstens smaker. Smula över pajdegenoch skjutsa in i ugnen tills pajerna fått fin färg och fyllningen är riktigt mjuk och bubblar
Rabarber- ochjordgubbspajmed smak av kaneloch försommar, perfekt till jordgubbssäsongen. Blanda rabarber och jordgubbar med potatismjöl, kaneloch socker i en ugnssäker form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.