Klä en pajformmed smördegen. Servera pajen ljummen till en grönsallad och njut. Fyll pajskalet och grädda sedan 30-40 minuter tills pajen stelnat. 1 rulle smördeg eller egen pajdeg
Denna jätte goda pajen hittade jag i en av bloggarna jag brukar kika in hos. )Kyckling paj. Bland ihop ingredienserna till degen, tryck sedan ut i en pajform och förgrädda tills det börjar bli lite färg på kanterna
Kavla ut och täck en pajformmed degen men spara lite av degen till toppen. Bryn bacontärningarna och fyll på med kycklingstrimlorna och låt dem bli genomstekta, låt svalna
Jag passade på att baka lite småpajer som funkar lika bra att äta varma som kalla. För ett par veckor sedan så tog jag och en vän cykeln och åkte på picknick och satt till sent på kvällen på ett berg med utsikt över Helsingfors
Blanda samman alla ingredienserna till pajskalet, och tryck ut i en pajformmed löstagbar kant. För bara några år sedan, bad man ju nästan om ursäkt dagen efter man ätit en rätt med vitlök i
Häll fyllningen över den färdiga pajen i långpannan strax före den skall ätas. Pajdeg. Rör ihop ingredienserna till pajskalet och ställ den i kylskåpet i minst 30 minuter. Pajdegen kan med fördel göras 1-2 dagar innan den skall ätas. Om ni skall göra en vanlig storlek på pajen, dela ovanstående ingredienser med 3
Servera med sallad, sweetchilisås eller en god romsås. Fördela laxen och räkorna i formen. skivad lax. Grädda pajen gyllene i 225 grader ca 40-45 minuter
Varmröktlax, gräslök, dill och citron i en pajdeg som var den absolut bästa degen som sett insidan av vår ugn, det degreceptet kommer vi absolut att använda oss av fler gånger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.