Lägg i skivade tomater i formen, toppa med spenat och avsluta med att lägga på äggblandningen. Klä in hela kanten med folie så den hålls på plats när du förgräddar
Tomater, lök och vitlök blandades med spenat och jag använde Kabanoss och slantade i några Korvish svartpeppar men det går bra med vilken korv som helst
Vänd sedan påtomaterna så att alla ligger med den skurna sidan uppåt. Det beror främst på att jag har varit hemma hos mina föräldrar över jul och blivit bortskämd med deras mat
Tomat & basilika röran är samma som jag använder till bruschetta (minus rödlök), steker halloumi och lägger ovanpå, yoghurtsåsen med mynta & koriander samma recept som jag använde för nån dag sen
Mixa de passerade tomaternaoch spä med buljongen till lagom soppkonsistens. Finstrimla basilikanoch toppa soppan med denna vid servering tillsammans med stekta brödtärningar
Den går även hem hos barnen och dom får i sig lite nyttig spenat på köpet. Kika gärna under min kategori med vegetariska maträtter för fler inspirerande rätter och varje måndag dyker det upp ett nytt vegetariskt recept
Jag passade på att baka lite småpajer som funkar lika bra att äta varma som kalla. För ett par veckor sedan så tog jag och en vän cykeln och åkte på picknick och satt till sent på kvällen på ett berg med utsikt över Helsingfors
Ta ut och garnera med färsk basilika sen är det bara att sätta kniv och gaffel i underverket. Ta ut och fyll tomaternamed brieost i bitar och klicka på pesto genovese och strö över rödlöksringar
Det funkar jättebra, men konsistensen blir ju naturligtvis inte exakt som man förväntar sig att en pajfyllning ska vara eftersom den får en mer gräddad yta på sidorna
En smakrik och frisk vegetarisk paj. Ingredienser pajdeg. Börja med lökblandningen, därefter soltorkade tomateroch oliver, smula över fetaosten, strö över den rivna osten och avsluta med äggstanningen
Lägg i pajskalet tillsammans med strimlade tomateroch strimlad skinka. Vispa ihop ägg, mjölk, crème fraiche, pesto, salt och peppar och häll i pajskalet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.