Tillsätt paprika och avrunna nudlar, stek dem medgrönsakernaoch tillsätt sist tofu. Peppra enligt smak Skär tofun i mellanstora kuber och stek dem i marinadblandningen
Tärna fast tofuoch stek tillsammans medgrönsakernaoch kryddorna i stekpannan. Inte heller var det några taniga och på gränsen till klena plantor, som t ex den krukodlade koriandern vi är vana vid här, utan rejäla buntar och av en kvalitet som inte lät den smälta bort vid första kontakten med stekpannevarma grönsaker
4 4 ägg Buljong 2 msk riven ingefära 2 msk sesamfrö 1 msk olja 1 tsk röd currypasta 2 vitlöksklyftor 1 l grönsaksbuljong (vatten och tärning eller fond) 400 ml kokosmjölk 4 port ramennudlar Topping 250 g pakchoi 125 g salladslök 380 g silkestofu Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Bön-och Linspasta olika sort 5
Servera torsken tillsammans med rostade grönsakeroch pepparrotssmör. Vispa upp smöret tillsammans med pepparroten, citronskalet och lite salt och peppar med en elvisp så att du får ett fluffigt smör
Eftersom jag inte hade så mycket tid till att laga mat så serverade jag den wokade kålen som tillbehör till vanliga snabbnudlar, som fått koka tillsammans med ett par nävar wokgrönsaker
Servera fisken på grönsakernamed en klick majonnäsblandning ovanpå. Under tiden steker man grönsakerna (i lagom stora bitar) och oliverna en liten stund i slutet
Picklade grönsaker. Grillad PakChoi. Man kan till exempel experimentera med alla mjölsorter man har hemma i skafferiet och göra ett tunnbröd som inte bara är gott, men också är nyttigt, glutenfritt, laktosfritt och veganskt
Smaka av med peppar och socker. Servera med nykokt ris. Pakchoi har jag använt förut men för er som missat det och inte använt det tidigre så rekommenderar jag verkligen att prova
Servera torsken tillsammans med rostade grönsakeroch pepparrotssmör. Vispa upp smöret tillsammans med pepparroten, citronskalet och lite salt och peppar med en elvisp så att du får ett fluffigt smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.