Paleo nötbröd med kokt ägg & rödbetsröra
Dagmar's Kitchen
Dagmar's Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g mandlar
  • 100 g hasselnötter
  • 100 g oskalade sesamfrön
  • 100 g solrosfrön
  • 100 g pumpakärnor
  • 100 g linfrö
  • 6 torkade fikon
  • 3 små ekologiska ägg
  • 0,5 dl kokosolja
  • 1 tsk havssalt
  • 1 ) Sätt ugnen på 175 grader Blanda nötter, frön, kakao-nibs och fikon i en bunke. Vispa ihop ägg, kokosolja och salt i en annan bunke och blanda det sedan med nötter och frön. Låt blandningen stå och dra ca 20 minuter
  • 2 ) Olja en muffinsplåt med kokosolja och fördela smeten däri.
  • 4-5 rödbetor
  • 1-2 syrliga äpplen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.