1 )
Sätt ugnen på 175 grader Blanda nötter, frön, kakao-nibs och fikon i en bunke. Vispa ihop ägg, kokosolja och salt i en annan bunke och blanda det sedan med nötter och frön. Låt blandningen stå och dra ca 20 minuter
2 )
Olja en muffinsplåt med kokosolja och fördela smeten däri.
Använd matberedaren till att mixa ihop äggen och dadlarna. -) Detta är dock inget lchf bröd, i alla fall tror jag inte att dadlar är ok i lchf världen (och ju egentligen inte morötter heller) men det är i alla fall ett paleobröd
Låter ni det koktaägget vara som det är eller delar ni på dem och toppar dem med något gott. Jag tror vi alla är överens om att påsken förknippas medägg i någon form
Toppa med dill, slå smöret över och servera med citronklyftor och kokt potatis. Använd en vid kastrull och fyll upp med vatten så att torskkotletterna kommer att täckas
Smörj en brödform och bröa med riven kokos. Vispa ihop ägg och kokosvatten. Taggat med. Dela inlägget. 6 ägg1 dl kokosvatten(vanligt vatten går bra) 2,5 dl mandelmjöl 1 msk fiberhusk 1/2 msk bakpulver 2 tsk brödkryddor 1/5 dl sesamfrön 1 dl gojibär1/5 dl mandelspån En näve halvkrossade valnötter Gör så här. Grädda i ca 1 timme på 175grader Jättegott med en skiva västerbottenost på. 6 ägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.