Servera fisken tillsammans med kokt potatis, remouladsås, ärtoroch en citronklyfta. Skär fisken i lagom stora bitar och vänd först i äggen och sedan i ströbrödsblandningen
Servera fiskenmed kokt potatis ochärtor. Salta och peppra fiskfiléerna lite lätt. Fisk. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och fräs lök och timjan på medelvärme så att löken blir genomskinlig
Fiskfilenpanerade jag i en klassisk panering med mjöl, ägg och ströbröd. Idag blev det fiskmed kraschad potatis i ugn, skolans goda sås ( något omgjord) och syrlig vitlöks sallad
Jag testade att göra panerad halloumi – kallar dom fuskpinnar (istället för fiskpinnar). Jag serverade med mitt goda KÅLROTSMOS – Ni kan annars testa Blomkålsmos eller Brysselkålsmos
Lägg upp riset, gröna bönor i röd curry ochfiskfilerna på tallrikar, garnera med lite extra lime och kanske lite Thaibasilika om du har tillgång till det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.