Servera den stuvadespenaten till paneradfisk och färskpotatis. Så ikväll försökte jag mig på att laga lite stuvadspenat som serverades tillsammans medpanerad torsk och färskpotatis
Paneradfiskmed kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallriken med såsen. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Den absoluta höjdpunkten när paneradfisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Fisken. Jag brukade bokstavligt dränka tallriken med såsen (jag gör det fortfarande)
Panerad torskfilé. Vänd fisken först i mjöl, sedan ägg och sist i ströbröd. Smaka av med dill, salt, peppar och en skvätt citronsaft och låt sjuda på svag värme några minuter
Fiskfilenpanerade jag i en klassisk panering med mjöl, ägg och ströbröd. Idag blev det fiskmed kraschad potatis i ugn, skolans goda sås ( något omgjord) och syrlig vitlöks sallad
Krydda och salta fisken och doppa den först i ägget och sedan i ströbrödet ev. blandat med mjöl. Låt paneringen torka lite innan fisken steks i smör i en stekpanna på båda sidor tills den blir gyllenbrun
Eftersom såsen hade slurpats upp av gästerna tog jag vad som fanns i kyl och frys och serverade fiskenmedbladspenat, rostad blomkål (för övrigt otroligt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.