Skiva getosten. En sak till, som passar perfekt tillsammans med betor och chèvre, är bacon. Så vill ni, kan ni absolut steka några skivor bacon krispiga och lägga till i salladen
Gjorde en jättegod sallad i helgen med recept från Elle Mat&vin. Dela granatäpplet, hugg med kniven bland kärnorna, vänd snittytan ned och slå med en träsked så kärnorna ramlar ur
En ljuvlig salladmedlimedressing och panerad tofu. Ingredienser panerad tofu. Ha en klick koksolja och en skvätt soja i en stekpanna och stek tofubitarna på medelvärme tills dom har en krispig yta
Stek fisken i en stekpanna med rikligt med olja, tills den är gyllene och spröd. Servera med citronklyftor och ugnsbakade rotfrukter blandade med klippt gräslök
En supergod lunchsallad, servera med ett gott bröd och en god olivolja. 1 romansallad. 100 g getost typ chevre. Dela getosten i små bitar, lägg i en skål, häll över hallonbalsamico och låt stå 30 minuter. Strimla salladen grovt, skär rödbetor i små tärningar, dela tomaterna i 4 delar, blanda ihop med hallon, nötter och ost, ringla över lite olivolja. 1 romansallad 2 kokta rödbetor. 100 g getost typ chevre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.