Panerad rödspätta med rotfrukter och örtsås
Vardag.nu
Vardag.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 1/2 dl vetemjöl
  • 1 citron
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • peppar
  • 2 ägg
  • 2 dl ströbröd
  • 500 g rödspättafiléer (alt. annan vit fiskfilé)
  • 1 kg blandade rotfrukter (t.ex. potatis, morot, palsternacka, rotselleri, kålrot)
  • 2-3 tsk torkad örtkrydda, t.ex. dragon)
  • 2-3 dl turkisk yoghurt (alt. gräddfil, crème fraiche eller liknande)
  • 1/2 dl färska, finhackade örter (t.ex. persilja, dill, basilika)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.