Panerad sej med ugnsstekt örtpotatis, fänkålssallad och senapsyoghurt
Pyttes. Matblogg nr 59267054
Pyttes. Matblogg nr 59267054
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 personer
  • Panerad sej
  • 250 g sejfilé
  • 1 dl ströbröd
  • Smör
  • Ugnsstekt örtpotatis
  • 10 små potatisar (delikatess)
  • 1 rejäl knippe timjan (eller annan färsk ört du gillar)
  • 2 msk olivolja
  • Flingsalt
  • Fänkålssallad med limedressing och parmesan
  • 1 fänkålsstånd av lagom storlek
  • 1/2 dl hyvlad parmesan
  • 1 lime 2 msk olivolja
  • 1 tsk flytande honung
  • Senapsyoghurt
  • 1 dl matyoghurt
  • 1 msk dijonsenap

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.