Paneradtorskmed parmesanpotatismos och fänkålssallad med grapefrukt. Hetta upp rikligt med smör i en panna och stek på mellanvärme så att torsken får fin stekyta men utan att bli torr i mitten
Servera torskenmed grönsakerna och kokt potatis vid sidan av. Skär torsken i portionsbitar. Skålla tomaterna genom att skära ett kryss på toppen, sänka ned i kokande vatten ett par minuter och sedan dra över med iskallt vattem
Salta torskenmed. potatisen ochtorsken. Helt klart dem bästa fiskhandlarna i Skåne med frihemleverans och grymt bra kvalitet på sina produkter jag har ännu
Häll på vetemjöl på torskbitarnaoch vänd runt så att det täcker. servera med nykokt pasta och fisken. God knaprig fisk med en slät tomatsås och nykokt pasta4 personer400 gr fiskfilé jag använde torsk1 dl riven ost1 dl mannagryn2 ägg1 dl vetemjölolja och smörsalt och pepparTomatsås1 brk krossade tomater2 sardellfileér1 gullök1 morot1/2 brk vattensalt och pepparsmörDela torsken i rätt små bitar, salta och peppra och lägg på en tallrik. Blanda mannagryn och ost i en djup tallrik, blanda ägget med 2 msk vatten också i en djup tallrik. Sätt på en stekpanna med olja blandat med smör (skall vara ca 1 cm) låt den bli varm, när den är varm så lägg i fisken som du först vänt i ägget och sen i mannagrynsblandningen stek de tills de är bruna lägg upp på hushållspapper. TomatsåsenHacka löken och fräs den mjuk i lite smör, när den börjar bli mjuk så tillsätt sardellerna och fräs med, skala och skiva moroten under tiden, häll i tomaterna och moroten samt lite vatten låt det hela puttra i 10 minuter salta och peppra, mixa den med en mixerstav så att den blir slät. 400 gr fiskfilé jag använde torsk. 1 dl vetemjölolja och smörsalt och peppar. 1/2 brk vattensalt och pepparsmör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.