Jag ska först be om ursäkt för att jag inte är så duktig på att uppdatera ofta men det har varit så otroligt mycket senaste tiden nu, två barn är inte så lätt plus att jag inte mått så bra
Häll blandningen i en vid, smord ugnssäker form på cirka 2,5 liter. Grädda i mitten av ugnen på 175° tills kakan stelnat och blivit ljusbrun, det tar cirka 1 timme
Blanda ihop alla ingredienser och strö ut smulorna på en plåt. Jag valde att göra pannacottan för sig och servera med ett havresmul i stället, men vill du göra den i pajvariant tycker jag att du ska kolla in hos Maria
Låt blandningen koka upp och sedan sjuda på svag värme i cirka 10 minuter. Fördela i 4 portionsglas eller skålar och låt stå kallt i ett par timmar, tills pannacottan stelnat
Fördela pannacottan i små plastbägare eller glas. Häll gelatinjuicen över den stelnade pannacottan och ställ åter i kylen så att toppingen också stelnar
pannacotta. Fördela chokladkrämen över pannacottan. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter. Koka upp grädde och mjölk i en tjockbottnad kastrull
Pannacotta med nougat jag älskar båda delarna så det kan ju inte bli bättre än så. Denna gången delade jag detta recept på 2 för vi är ju bara tre i familjen
Skär vaniljstången på längden, skrapa ur fröna och lägg dem och stången i kastrullen. pannacotta. Fördela pannacottan i 6 vattensköljda glas. Fördela rabarberkompotten över pannacottan i glasen och ställ kallt i minst 1–2 timmar, gärna till nästa dag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.