Den italienska desserten pannacotta är så enkel att göra men ser så proffsigt ut ändå. Flarnet kan även serveras som en platt kaka om det verkar svårt att rulla ihop den
Det var riktigt länge sedan jag gjorde pannacotta nu och eftersom att jag hade väldigt mycket vit choklad hemma så tänkte jag att den fick agera smaksättning
Spritsa på grädden ovanpåchokladpannacottan och strö över daim och strössel. Nyår i all ära, men nu har jag ju köpt gelatin så det är lika bra att köra på
Jag är inte så förtjust i pannacotta. Gör så här. Jag gillar inte när pannacotta är lite "gummi/geléaktig" och tyvärr blev det såändåså man kan nog minska ner ännu mer
Denna hälsosamma, krämiga och såklart goda pannacotta är ett perfekt alternativ då. Ibland får man gäster mitt i veckan och då kan det vara skönt att kunna bjuda på en efterrätt som inte skjuter blodsockret i höjden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.