Riv en av lökarna, den andra hackar du fint och bryner i smör. Mosa potatisarna med en gaffel. Blanda gräddmjölken, ägget, den rivna och den frästa löken, potatisen, ströbrödet och vattnet i en bunke
Istället för att vispa ur pannan med bara vatten, soja och litevitpeppar efter stekningen – som jag brukar göra – så blandade jag även ner en litenbitköttbuljongtärning och någon matsked svartvinbärsgelé
Jag har alltid älskat pannbiff med lök. Vad är väl en exkursionini husmanskostens förlovade land om den inteåtminstonetillviss del är ledsagad av herr Leif Mannerström
Här kommer jag med världens jäkla pangrecept på pannbiffar. Igen. Jag förstår om ni tycker att det börjar blilitetjatigt med alla dessa pannbiffar, men de är ju så fantastiskt GODA
Servera pannbiffarna med potatismos (eller kokt potatis), gräddsås och lingonsylt. En klassisker bland klassikerna - en gammal husmanskosträtt som sambon flertalet gånger önskat sigsistatiden
Smält smör i en stekpanna. Pannbiff gör jag väldigt sällan, vilket är synd för det är ju väldigt gott. Löken får steka i fettet tillsammans med lite salt, Peppar & sirap så blir det riktigt gott
Riv en av lökarna, den andra hackar du fint och bryner i smör. Mosa potatisarna med en gaffel. Blanda gräddmjölken, ägget, den rivna och den frästa löken, potatisen, ströbrödet och vattnet i en bunke
Lägg ner löken istekpannan med biffarna. Igive you, pannbiff med lök, gjorda på Quorn Färs. Det här receptet har jag skrivit om förut, fast då innehållandes ägg, och med väldigttråkiga och fattigabilder
Skiva och hacka en lök till färsen. Blanda samman alla ingrediensertillbiffarna när smeten är klar smaksätt med grillkrydda, kalvfond (bong), malen kryddpeppar och salt
Stek löken i smör i en het pannatills den får färg, sänk då värmen och stek löken mjuk. Pannbiff. Blanda ihop allt till lagen och rör tills sockret och saltet löst upp sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.