Stek under tiden löken i samma panna som biffarna stektes i, använd rikligt med smör. Med en rejäl skvätt grädde och lite kryddpeppar i pannbiffssmeten smakade biffarna fantastiskt gott
1 Blanda nötfärs, lök, ägg, kryddpeppar, salt och svartpeppar. Smält smör i en panna och stek biffarna 2 minuter på varje sida. 2 Lägg dem i en ugnsfast form och sätt in i ugnen cirka 10 minuter. Behåll smöret i pannan och stek lök och socker 5 minuter. Häll på öl och koka ytterligare 5 minuter. 3 Bryn smör och vitkål i en stekpanna cirka 5 minuter, så att kålen behåller spänsten. Till servering 1 Servera med kokt potatis eller potatispuré
Blanda färsen med majonnäs, lökpulver och salt och peppar. Tillsätt crème fraiche, soja, vinäger, krossade grönpepparkorn, Philadelphiaost och vitvinsvinäger och vispa slätt
Smält ner smör och stek löken på medelhög värme så att den blir mjuk men inte tar färg. Förbered sparrisen genom att lägga den i en gryta med vatten så att det knappt täcker sparrisen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.