Blanda lökenmed levern, värm upp och låt puttra ett par minuter. Skölj av kycklinglevern och låt rinna av ordentligt i durkslag, torka av med hushållspapper
Ta en stor glasskål och täck botten med tomater sen lägger du på skivad lök. Blanda olja, vitlök, vinäger, persilja, paprika,chilisås, örteroch kryddor efter egen smak i en skål
Fräs färsen mjuk tillsammans medlökhackochvitlökskross. Smaka av med salt och peppar. Koka pastan enligt förpackningens anvisningar tillsammans med lite olja i vattnet
(jag var hungrig och orkade inte vänta så jag bräserade inte alls, gör inte så, rullader ska vara möra,saftiga och dom ska gotta in sig såsen)Ta försiktigt upp rulladerna och lägg dom åt sidan medan du reder av såsen med maizena redningen
Låt degen vila i kyl medan du förbereder fyllningen. Lägg i lök, ost och fläsk blandat i pajskalet. Fräs den tunnskivade löken på svag värme tills den blir genomskinlig men inte får färg
Rätten funkar fint även med â€gammalâ€potatis. Den tar lite tid eftersom potatisen ska bli klar i ugnen men det är ju bara vänttid och inte arbetstid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.