Paolo Robertos pastarullar med spenat, ricotta och parmesan
Salt & Peppar
Salt & Peppar
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • till servering
  • 3 1/2 dl vetemjöl
  • 2 ägg
  • 1/2 msk olivolja
  • 1/2 tsk salt
  • 400 g krossade tomater
  • 3 msk olivolja
  • 1 liten gul lök
  • 1 hel vitlöksklyfta
  • 5 strimlade basilikablad
  • ca
  • 1 nypa strösocker
  • 700 g färsk bladspenat (eller 250g djupfryst bladspenat) (vi nöjde oss med 400 g färsk)
  • 2-3 msk olivolja
  • 250 g ricotta
  • 2 dl färskriven parmesanost
  • färskriven parmesan
  • 1 krm svartpeppar
  • till servering
  • sallad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.