Börja med mojo-såsen. Ta upp potatisen och servera den genast med mojo-såsen. 1 kg delikatess potatis1 kg havssalt4 skivor vitt bröd3 msk rödvinsvinäger4 hackade vitlöksklyftor½ tsk nystötta spiskumminfrön½ krm cayennepeppar1 msk paprikapulver1 äggula1½ dl olivolja2-3 msk vatten att späda med1
Mojorojo. Skrynkliga potatisar. Tvätta små potatisar, låt skalet vara kvar. Placera dessa i en kastrull med lock, fyll på med vatten så att det täcker, tillsätt ett 2 dl grovsalt /liter vatten och koka potatisen under lock tills skalet är skrynkligt och potatisen är klar
Mojorojo. Mojorojo. Mixa alla ingredienser till en såsig konsistens, den ska ge en syrlig smak av vinäger, och tillsammans med de andra ingredienser väl sammansatta ge en god sås till potatis
MojoRojo. MojoRojo. Vegansk spansk tortilla med aioli och mojorojo, 8 bitar. Vegansk Chiligryta med Pulled Vegme och Vitlökssås Vegansk spansk tortilla med aioli och mojorojo, 8 bitar
Papas arrugás är delikatesspotatis som kokas i en liten mängd vatten med ganska mycket salt. Poner el pollo con la pechuga hacia abajo dentro de la fuente de horno, así cogerá todo el sabor de las frutas
Mojorojo. Dra bort den grova kvisten från rosmarinen och grovhacka vitlöken. Blanda med rapsolja och gnid in lammkotletterna, låt ligga och marinera i 1 timme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.