Krydda laxfiléerna med örtsalt och peppar. Servera med couscous och sallad. En mycket god fiskrätt med många smaker♥Du behöver4 portioner4 laxfiléerÖrtsaltPeppar1 burk philadelphia vitlök och örter1 kruka färsk timjan
Idag har jag varit ledig och började dagen med att äta en mysig hotellfrukost med min syster. Nedan får du ett recept på en god laxfilé med soltorkade tomater, basilika och fetaost
Fisk och Skaldjur. Laxfilé med Senaps- och Dilltäcke. salt och peppar. Blanda samman resten av ingreedienserna och lägg det över fisken, så att det täcker dem
Lägg laxfiilén i en smord ugnsform, ringla lite olivolja över och salta och peppra. Under tiden laxen är i ugnen skala palsternackan och skär i mindre bitar
Häll av vattnet och mixa kålen tillsammans med majonnäs. Smaka av med salt, peppar och citronsaft. Salta och peppra laxfiléerna lite lätt och stek dem i smör eller kokosolja
Missförstå mig rätt, klart jag kommer sakna Daniel och det är ju definitivt mer jobb med hämtningar och lämningar på aktiviteter, skola etc men samtidigt mysigt tycker jag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.