Fäst med tandpetare och bryn filéerna runt om i en stekpanna med smör. Servera med ris och sallad. Skär ett snitt i filéerna och fyll varje filé med 2 salamiskivor och strimlad paprika
Att fylla paprikor är både praktiskt och gott. Vill du äta ett vegetariskt alternativ är detta fantastiskt gott - godare än med köttfärsfyllning om du frågar mig
Lägg med hörnen nedåt i bullformarna så att den släta sidan kommer uppåt. Har ni möjlighet att beställa hem Mix per dolci från Senza Glutine så är det mitt absolut favoritmjöl till alla former av vetebullar
Fäst med tandpetare och bryn filéerna runt om i en stekpanna med smör. Servera med ris och sallad. 14 st kycklingfiléer 8 skiva salami 1 st röd paprika salt och peppar 1 msk smör eller margarin 2 dl vispgrädde 1 dl vatten 1 msk kycklingfond 1 msk kinesisk soja Servera med. 225°Skär ett snitt i filéerna och fyll varje filé med 2 salamiskivor och strimlad paprika
Fyll paprikornamed blandningen, tryck till så de blir väl packade. Skär av locket av de små paprikorna eller dela de större på längden, ta bort kärnhuset
Fyll paprikorna ordentligt med röran. Skär tunt av locket på paprikorna och rensa ur fröhuset. Det går att variera i oändlighet med olika ostar, vegetarisk eller kanske med köttfärs, bulgur till eller inuti, olika kryddor och så vidare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.