Lägg filéerna i en smord ugnsfast form, salta och peppra filéerna något. 4st kycklingfiléer. 8-10 soltorkadetomater (hackade). Skär ett snitt i varje kycklingfiléoch fyll den med 1-2 skivor mozzarella, soltorkadetomater & basilika. Häll över creme fraichen och ställ in formen i ugnen i 200 grader, 40 minuter (eller tills kycklingen är klar). Serveras med grönsallad och potatis 4st kycklingfiléer. 8-10 soltorkadetomater
Sist vi var hos syrran, så hade hon bakat focaccia medsoltorkadetomater, fetaost och färska örter. Det kommer även att serveras en pastasås med fläskfilé och kantareller och pappardelle
Koka upp vatten med salt och lägg i broccolin. Glutenfri pajdeg med ägg. Jag ääääääääälskar getost, asså älskar älskar, särskilt när den är varm och smältig, och jag har såå länge velat prova detta receptet
Skär kycklingfiléerna i större bitar. Smaksätt med basilika, salt och peppar. Bryn kycklingen med löken. Tillsätt soltorkad tomat, buljong och vispgrädde
Häll över såsen, och avsluta med att smula över resten av getosten. Krydda med salt och peppar. Om såsen blir för tjock, späd med det sparade pastavattnet
Blanda ihop svampen med smulad getost, bacon och strimlade soltorkadetomater. Vi har rätt mycket torkad blandsvamp i våra gömmor och varför inte göra en svamppaj medMedelhavs-touch
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.