Jag säger som Gert Fylking. ÄNTLIGEN. Äntligen har jag premiärlagat mat i vårt nya kök. -) Visserligen utan häll och rinnande vatten men med en ugn kommer man långt
Lägg upp ruccola på tallrikar och sedan den parmalindadesparrisen. En favorit♥Parmalindadsparris på en bädd av ruccola med balsamico och rostade pinjenötter
Smält smöret och ställ åt sidan. Häll i vattnet och lös upp jästen i vätskan. Häll vetemjöl och salt i en bunke, häll över smörblandningen och rör samman
Ibland lönar det sig att ge bort kokböcker i födelsedagspresent. Som när jag gav bort boken "Under valnötsträdet" av Anna Bergenström tillmin syster i födelsedagspresent och dessutom hintade jag litefint att hon minsann kunde bjuda på något smarrigt ur boken och för några dagar sedan fickvi en inbjudan =) och idag har vi fått avnjuta en god meny
Gör ett snittilaxbiten och fyll filén med salviablad,. riven parmesan, salt och peppar. Linda två skivorskinka runt varje filé och fäst med en tandpetare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.