Mixa ihop Chevreosten medfärskosten, olivoljan, rosmarinen, saltet och pepparn. Lägg en rulltårtabit på varje crostini, garnera med lite kronärtskockspesto och en droppe fikonbalsamico
Tror faktiskt inte att varken köttet eller den bakade rödlöken skulle ha smakat bättre med sås. I lördags på landet gick jag "all in" med kött, potatis och tillbehör
av med maizenaredning om du vill. Häll av vattnet och blanda i honung och vinäger. Koka upp och krydda. 4 port2-3 rödlökarvattensalt1 msk flytande honung2 msk balsamvinägersalt, pepparev. maizenaSkär rödlöken i klyftor och sjud i lättsaltat vatten ca 10 min tills de mjuknar. 2-3 rödlökarvattensalt
Den här fräna, råa smaken försvinner och löken får en väldigt söt och fin ton när man tillagar den och gör sig jättebra tillsammans med något salt, till exempel halloumi
Låt kakan kallna, och lossa den därefter från formen, och garnera den med florsocker. Bakverken har sannerligen radats på hög (större högar än vanlig, alltså, haha) i köket den senaste tiden, medan dokumentationen av dem inte riktigt klarat att hänga med i svängarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.