Kött ⁄ ReceptPaneradschnitzel med stekt persiljepotatis. När jag var mindre och var mycket i Ungern, så beställde jag alltid schnitzel till mina föräldrars stora glädje
Pensla bitarna med det uppvispade ägget och rulla i parmesanosten. ( vi gör en hemmagjord färsk pesto med basilika, olivolja och pinjeötter samt parmesan som mixas ihop)
Blanda riven parmesanost, hackade solroskärnor, havregryn, hackad basilika, salt och peppar. Rör ihop yoghurt och ajvar relish och servera dipsåsen till köttet tillsammans med klyftpotatis 600 g skinkschnitzel. 100 g parmesanost
Schnitzel är lite av Eriks paradrätt, det blir alltid perfekt när han gör det. Schnitzeln blir saftig och god och med tillbehören smakar det fantastiskt
Dessutom panerade jag schnitzeln så att den blev riktigt krispig och god. Vi hade planerat att göra köttbullar med potatismos och gräddsås till middag igårkväll men så hade Maxi specialerbjudande på schnitzel så det fick bli sådana istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.