Därför passade jag på att laga favoriträtten Pasta Bolognese. Med det vita vinet och avsaknaden av grädde blev det en så kallad klassisk Pasta Bolognese, vilket jag tolkar som att det är den mest rätta pastarätten från Bologna
Det här är en pastarätt som jag gärna gafflar i mig, med massor av nyriven parmesan över. Fräs vitlök, chili och oregano i olivoljan på medelvärme i en traktörpanna/kastrull/gryta
Midsommarafton närmar sig med stormsteg och jag har tillsammans med Klädesholmen Sill (läs mer här) tagit fram två recept på matjessill som passar finfint till midsommarbuffén
Här kommer två recept på morotslåda. Alla typer av rotfruktslådor är klassiker på finska julbord. Receptet utan ris är för två men är enkelt att dubblera om du vill laga en större "låda"
Idag får du tips påtvå goda rätter med min egen absoluta favoritsvamp, kantarellen. Uppskattar du mina recept, ja då blir jag riktigt glad om du köper min nyutgivna kokbok Gammaldags husmanskost på nytt sätt
Chiapudding mättar på ett trevligt sätt, speciellt om man har en mage som är känslig för bröd och mjölkprodukter, då är chiapudding och ägg en utmärkt frukost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.