Denna krämiga och vegetariska variant påpastaCarbonara blev kvällens middag hemma hos oss. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen men låt den inte bli överkokt
PastaCarbonarapå svampEn traditionell pastarätt och kanske en av de mest älskade. Stjälp upp pastanpå tallrikar, riv över parmesanost och strö över persilja
Hetta upp en stekpanna på medelhög värme och stek först baconet tills det blir knaperstekt. Häll av vattnet från den färdigkokta pastan och blanda med knaperstekt bacon och lök
Skiva baconen och lök i bitar och stek upp på medelhög värme. Koka upp vatten och rikligt med salt, tillsätt spaghetti och låt koka i 2 minuter mindre än vad det står på förpackningen
Har du varit i Italien eller på en riktigt bra restaurang som månar om traditioner så har du säkert märkt att deras PastaCarbonara inte har grädde i sig och är väldigt smakrik
När baconet är klart, lyft ur det ur pannan och lägg på hushållspapper så baconet får rinna av. Det finns säkert miljoner recept för hur du ska tillaga den perfekta PastaCarbonaran
Första gången jag gjorde cookiesen (påLCHF-vis och med kokosolja) lät jag degen vila i kylskåp och skar skivor av den, andra gången (med rårörssocker, vaniljsocker och mandelolja) rullade jag degen till bollar direkt och gräddade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.