Är även perfekta till att göra korvbröd, nu närdetär dax att ge sig ut på vårutflykter. Nu ärdet middag som gäller, det blir rester från lördagens middag… som ni vet så lagar jag alltid för mycket
En bricka med kanter är mycket bra att ha när man ska transportera glas. Tunnbrödssnittarna gör jag nästan alltid närdetär fest och jag vill ha något gott och snabbt fixat att bjuda på till välkomstdrickat
Jag vill ha den ganska tjock för då får du nästan en ostliknande konsistens ochdet vill jag åt. Idag blev det åter lite rester – hur gott som helst blev det
Blanda pastaoch sås, dekorera med resten av druvorna. Seltin, smaka av med. Rätten upptäckte jag i en närliggande matbutik för några år sedan när de bjöd på den
Riv mandelmassa och lös den med. Först ut är botten. Blanda smör och socker. Fortsätt med fyllningen genom att riva mandelmassa och blanda den väl med smör
Efter att ha sökt denna populära bageri- och konditoriutbildning i fyra års tid gav hon mer eller mindre upp tankarna på att det skulle gå vägen den här gången heller, rannsakade sig själv och kom fram till att kock inte skulle vara så tokigt det heller
Rör i hop jordärtskockorna, tomaterna som delats i två och ha i den krispiga ruccolan. Nu lockar sängen och min nya bok "Havsmannen" av Carl-Johan Vallgren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.