Ett tips är att när du har kokat klart pastan och häll av det mesta av vattnet så brukar jag låta silen medpastan hänga över kastrullen som jag kokade pastan i, hälla ned pastan samt lite av vätskan i stekpannan där du har det du stekt och röra om allt så det blandar sig då blir det lite mer ”såsigare” pasta (vattnet fungerar som en redning då det är stärkelse i vattnet från pastan) och pastan suger i sig alla smaker från pannan som en svamp
Servera med parmesanost och du har dig en riktig lyxig pastarätt. Krämig gräddsås med smak av vitlök och persilja, blir en läcker kombination tillsammans med räkorna
Servera medpastan – KLART på under en kvart. Ibland måste middagen gå supersnabbt att fixa, som när en kommer hem med ungen från förskolan och den skriker efter MAAAT NUUU, eller när en bara är sådär ashungrig efter jobbet
4 4 port pasta (gärna spirali) 150 g haricots verts 250 g körsbärstomater 400 g halloumiost 1 msk olja 1 dl vatten 130 g pesto basilika salt och peppar 65 g babyspenat Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Blanda pastanmed såsen. Gör så här Koka pastan enligt anvisning på paketet. Toppa med ost och persilja. 4 dl Kelda® pastasås portabellosvamp&ost. 300 g pasta penne. 150 g halloumi. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 dl Kelda® pastasås portabellosvamp&ost 300 g pasta penne ½ zucchini 3 msk Arla® Smör-&rapsolja 1 krm svartpeppar 1 krm salt 150 g halloumi 2 msk hackad färsk persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.