Pasta är en väldigt bra rätt om man bara vill slänga ihop något och har begränsat med slantar. Slå av pastan när den är nästan klar och vänd sedan ned den i tomatsåsen
Är man helt strikt med socker går det självklart att utesluta. Själv har jag alltid en nypa socker i tomaträtter eftersom smaken blir så mycket bättre och jag ser inte att den lilla mängden skulle vara dålig
4 burkar hela konserverade tomater, gärna san marzano 1 klyfta vitlök 1 kruka basilika 400 g pasta (t ex tortiglioni) 2 burrata, rumstempererad olivolja salt svartpeppar
Ingredienser Portioner. 4 2 morötter 390 g krossade tomater basilika 390 g krossade tomater vitlök 1 dl torra röda linser 4 port spaghetti Att ha hemma 2 msk olivolja 2 dl vatten salt peppar Lägg till i inköpslistan
Servera med nykokt pastaoch riven parmesan. Mixa lök och vitlök med lite av mjölken. Tomatsås. Men orken finns inte riktigt, så eftersom det var drop-in fika på fritids idag så hoppade jag över att åka och handla
Smaka av tomatsåsen innan du blandar den med den färdigkokta pastan. Börja medtomatsåsen. Blanda tonfisken med ägg, finhackad kapris, citron, mjöl, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.