Här en kall kycklingsallad med massor av gott och grönt i. Man kan nästan ha i vilka grönsaker som helst men jag kände för att göra salladen extra grön och nyttig så jag har haft i sockerbönor, ruccola, bladspenatoch ärtskott
För att undvika risken att tjata ut höstens stadiga epitet på mat - mustig - så bjuder jag här på en MUMSTIG och rustik gryta som kokas ihop med salsiccia, nötfärs, champinjoner, rödvin, rödlök, chili, vitlök, tomatpuré och rosmarin i ugnen
Och vad du väljer att toppa denmed - det är ju helt och hållet upp till dig (eller dina smaklökar). Jag älskar att ha en yta att utgå från, som jag sedan kan toppa med olika saker i ett vackert mönster
Då måste du bara prova min gröt med quinoa ochenmassa gott. Kombinationen av det salta pumpasmöret, färsk mynta och lite lönnsirap är nästan oslagbar tillsammans med quinoa
Isvatten, isvattenoch hinkvis medisvatten. Tänkte först en kycklingwok i stark sås med nudlar. Att medelhavsländerna har sin siesta har nog Sveriges befolkning fått förklaring på så det räcker och blir över
Skär bort kanterna på brödet och stek gyllenbruna i rejält med smör. Söndagslunchens förrätt blev ensvensk klassiker medenenkelliten tvist, i form av en smakrik ost
Hacka ihop mjöl och smör till en grynig massa. Tillsätt purjolökenoch låt den fräsa med. Kan se en buffé där det står många pajer av olika smaker meden god sallad till, en perfekt plockmat
Tomatbruschetta är så himla gott tycker jag och så toppade jag några bröd med svart tapenade, vilket helt enkelt är mixade svarta oliver, kapris och olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.