Pauls sillskola
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Gravad strömming
  • 5 liter vatten
  • 1 liter ättika, 12 %
  • 10 msk salt
  • 1, 5 kg strömmingsflundror
  • Sikrom strömming
  • 300 g gravad strömming
  • 1 dl majonnäs
  • 2 dl avhängd gräddfil
  • 2 citroner 3 dl sikrom
  • 1 knippe gräslök
  • salt
  • Jungfruströmming
  • 300 g strömming
  • rökspån och låda
  • 5 dl gravningslag
  • 2 dl avhängd gräddfil
  • ½ vitlöksklyfta, finhackad
  • 1 dl strimlad gurka
  • 2 st enbär, finhackad
  • dill
  • Äppelsill
  • 1 dl ättika, 12 %
  • 2 dl socker
  • 3 dl äppelmust
  • 1 kanelstång 1 tsk svartpeppar
  • 3 kardemumma kärnor
  • 300 g inläggningssill
  • Kryddsill på mitt vis
  • 1/3 tsk nejlika
  • 1/3 tsk kryddpeppar
  • 1 tsk anis
  • 1/2 tsk kardemumma
  • 1 tsk kummin
  • 1/2 tsk svartpeppar
  • 3,5 dl vatten
  • 300 g inläggningssill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.