Pavlovamed marscapne, gräddde ochlemoncurd toppad med björnbär och vit choklad. Denna Pavlova fyllde jag med vispgrädde som jag blandade med citroncurd och marscapone
Minipavlovamed smak av vanilj, toppad med lemon curd och vaniljgrädde. Det här receptet på pavlova är en enkel kallvispad maräng och lemon curden utgör inga konstigheter
Sätt skålen över en kastrull med kokande vatten. Bred på lemoncurden på marängbotten. Tillsätt sockret lite i taget under vispningen och fortsätt vispa till marängen är glansig och bildar små toppar
Nyttigt är det ju faktiskt med. Detta var väldigt enkelt att göra och blev riktigt, riktigt gott. -) Mörk choklad innehåller en hel del järn, så med nyponpulver eller någon annan C-vitaminkälla så blir detta väldigt bra godis för de som behöver få i sig extra järn
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
När Pavlovan kallnat. Lägg en rejäl sked med köpt lemoncurd i varje fördjupning, fortsätt med några skedar vispad grädde och sedan skivade jordgubbar efter tycke och smak
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Alla komponenter kan göras dagen innan för att sedan samma dag det skall ätas montera ihop alla tillredda komponenter på en tallrik och dekorera med färsk frukt
RULLTÅRTA MEDBÄR,LEMONCURDOCH VIT CHOKLAD. Den sprack lite när den rullades ihop men det räddade hon snyggt med att dekorera över med florsocker, jordgubbar och lite choklad
Det var bra från början och behöver inte experimenteras med tycker jag. Ett annat tips är att lägga upp frukten på ett stort ugnssäkert fat snarare än i en liten form med höga kanter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.