Att fylla fläskfiléoch kyckling tycker jag är riktigt najs. Välj någon typ av rökt "finskinka" som prosciuotto eller serrano och satsa på färsk basilika i stället för torkad
Fläskfilé med tomat, mozzarella och basilika. En fläskfilé som du skär skåror i, varva med mozzarella, lök och tomat och basilika, krydda med salt och svartpeppar
Fast vi gjorde på ungefär halva receptet och använde fläskytterfilé i stället för fläskfilé. Köttet går att göra dagen innan, och sen kan man göra dressingen och lägga upp på förmiddagen
Lägg pastan i en stor form och häll fläskfiléskivorna, såsen och tomaterna över pastan. Nu tror jag att jag ska lägga mig på soffan ett tag och fundera på dagens middag eller kanske sova ett tag
Lägg pastan i en stor form och häll fläskfiléskivorna, såsen och tomaterna över pastan. Idag har Olivia haft kalas igen, på eftermiddagen kom släktingar och fikade blåbärspaj, äppelkaka, kladdkaka med päron och After Eight , dajmtårta , kladdkakemuffins och kokosmuffins
Den här rätten hittade jag på Tasteline och var både enkel och god, ja,såsen var fantastisk god. Stek kycklingen eller fläskfilén ( båda i cm-tjocka skivor)
Istället har jag laddat frysen med diverse maträtter som kan tänkas vara trevliga att ta fram på kvällskvisten när man kommer hem från jobbet och kanske inte alltid är sugen på att ställa sig vid spisen Här kommer en rätt som är riktigt god som passar perfekt att göra på fläskfilé som fläskytterfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.