845 000 medlemmar
kan jag rekommendera att du blir det! Jag blev medlem där för tre år sedan, och har använt flera av recepten som medlemmarna lagt upp. Förutom en diger receptblandning, har de också många tips och forum där man kan diskutera allt mellan himmel och jord när det gäller matlagning och bakning.
Pepparkakskladdkaka. a all stress och oro, haft huvudvärk och magkatarr större delen av dagen. Pluggat mestadels men var iväg och handlade en sväng till kvällen, bara jag, kändes lite bättre sen då jag kommit hem och fixat sill-lag, chokladkola, knäck och lakritsfudge
I år gjorde jag en laktos- och glutenfri variant av fjolårets goda Pepparkakskladdkaka genom att helt enkelt byta ut smöret och grädden mot laktosfri sådan och dinkelmjölet mot mandelmjöl och fiberhusk
och en och annan skum tomte i sikte. Blanda ihop2 dl mjöl1,5 dl strösocker0,5 tsk kanel 0,5 tsk malda nejlikor0,5 tsk bikarbonat1,5 dl filmjölk25 gram smält smör80 gram hackad mörk choklad4 msk god lingonsyltHäll i smord och bröad sockerkaksform i 200 grader varm ugn i ca 20 minuter
Kikade runt lite i skåpen och hittade pepparkakskryddor så det blev istället en pepparkakskladdkaka. Kör ner dadlar och kokosolja i matberedaren, tillsätt bönorna sedan resten
Den här marängtårtan är min svågers specialitet, och så himla god. Den allra bästa fyllningen och toppingen är i min smak massor av färska skivade jordgubbar ihop med grädden
Vi är ju inga godisråttor i den här familjen, kakmonster ja, men godis, nope, det kan ligga här hur länge som helst och till slut får jag oftast slänga det
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form. Bryn sedan lök och vitlök i samma fett som kycklingen bryntes i
Hacka lök och vitlök, fräs i stekpanna. Dela laxen i kuber och fräs lätt, salta och peppra. Tina Broccolin och dela i mindre buketter, lägg i stekpannan och stek så de blir varma
Eftermiddagsmys med nybakat bröd och en kopp te. Jag älskar att äta bröd och jag har märkt att jag mår som allra bäst när jag äter glutenfritt bröd så det blir en hel del bakande här hemma
Skär kasslern i tärningar och strimla purjolöken. Rör i hop grädde, majonnäs och chilisås. 6 port 6 port ris ½ kg kassler 1 purjolök 3 dl grädde 1 dl majonäs ½ dl chilisås ca 200 g riven ost 1
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.