Pepparkaksmuffins
Clina Svenskon
Clina Svenskon
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 ägg 2 dl socker
  • 1½ dl gräddfil, yoghurt eller fil
  • 50 g rumstempererat smör
  • 1 dl lingonsylt
  • 5 dl vetemjöl
  • 1 tsk soda/bikarbonat
  • 3 tsk kanel
  • 2 tsk ingefära
  • 2 tsk nejlikor
  • Vispa ägg och socker, blanda i smör, fil och lingonsylt. Blanda de torra ingredienserna och rör i dem i smeten. Grädda i 175 grader varm ugn i ca 15 minuter
  • Frosting
  • 1½ dl farinsocker
  • 1½ dl vispgrädde
  • 100 g rumstempererat smör
  • ½ dl florsocker
  • 200 g färskost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.