Lägg mjöl, kakao, socker, bakpulver, salt och smör i en bunke och vispa samma med en elvisp. Frosting. Häll långsamt hälften av mjölkblandningen i mjölblandningen medan du vispar
Igår gjorde jag pepparkaksmuffinsmed en cream cheese-frosting. Jag gör sällan muffins men det går ju faktiskt riktigt fort och tillsammans med en härlig frosting tycker jag att det är supergott
Bas för saffranmuffins och pepparkaksmuffins – tup Luciamuffins och mjuk pepparkaka. Blanda alla ingredienser till frostingen och vispa med stavmixer tills den blir slät
Men hjälp så goda, klart bland de godaste tekakor jag bakat = )Nu har jag provat min nya kompis och det var skillnad än att stå och dra runt med trägaffel, degen blir lite smidigare
Testa om oljan är tillräckligt varm med en lökbit. Se till att ha ett lock att lägga över oljan om den skulle fatta eld (försök EJ släcka olja med vatten - då exploderar den)
Smält smöret, blanda med mjölken och häll i det också. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker och rör ner det i äggsmeten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.