pepparkaksmuffins. Spritsa frostingen på muffinsen som fått svalna och deckorera med några lingon som fått rullat runt i lite socker så att dom får ett lite frostig utseende
Börja med att hacka vita chokladen ochtranbären. Med hjälp av en gaffel trycker du ner bollarna. Lägg mjöl, socker och margarin i en skål och tillsätt vitchokladen ochtranbären
Här kommer ett recept på glutenfria pepparkaksmuffins som verkligen är extra allt. Du bestämmer själv hur mycket saffran du har råd med, om smaken bara ska anas eller verkligen trumpetas ut
Frostingen ska vara så pass hård så man kan spritsa den utan att den är för mjuk och rinnig. Blanda samman Philadelphiaosten, vispgrädden, florsockret och lemon- och blueberry curden och vispa riktigt fluffigt
En saftig mör stek med smak av örter och vitlök på en bädd av brysselkål som trivs jätte bra tillsammans med salt krispig bacon, mild lök och syrliga tranbär
Blanda ned tranbären tillsammans med valnötterna. Strö lite mjöl på brödet då det jäst klart och snitta med en mycket vass kniv eller rakblad ränder över brödet
Detta receptet hittade jag i tidningen "Lantliv" och det är inte så tokigt alls. Frosting. I receptet står det dessutom att smeten ska vila i kylen över natten och bakas ut dagen efter, vilket kan vara praktiskt ibland
Bred den på muffinsen och garnera med antingen strössel eller lingon. Låt svalna, under tiden förbered frostingen genom att vispa smör, florsocker, citronsaft och Philadelphiaosten krämigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.