En jättetrevlig middag och kväll blev det där vi bjöds på marinerad grillad fläskfilé, potatis från egna täppan som råstektes på muurikkan, hemlagad tomatsås och en fräsch grönsallad med mangold, grön paprika och haricot verts
Servera med kokt potatis och sallad. Fläskfilémed gräddsås och champinjoner. Hacka löken till stora bitar och stek den på medelvärme i smör tills den mjuknat
Servera fläskfilén i skivor tillsammans med rostad potatis, betor och ädelostsås. Vi gissar att det var ett tag sedan men tycker att det är hög tid att prova denna uppdaterade variant som serveras med rostad potatis, lök och betor
Potatisen tvättades med hjälp av vatten och överskottsenergi samt klyftades på längden. Likt ett vibrerande pekdon i vertikalt framstupa sidoläge gjorde jag entré i Göteborgs stora saluhall med siktet inställt på fläskfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.