Igår gjorde Magnus PerMobergs citronfromage. Lägg 4 gelantinblad i kallt vatten i ca 5 minuter. Vispa upp 4 äggulor tillsammans med drygt 1 dl strösocker till en luftig smet
Koka upp vatten i en kastrull för att förbereda vattenbad. Bryt sönder chokladen på en tallrik och ställ över det kokande vattnet och låt chokladen smälta helt
På söndagar är det ett recept som väldigt många läser vilket jag kan förstå då det är dags att planera kommande vecka och då är denna sallad perfekt att starta med
Pappa brukar göra en god örtbakad skinka till påsk och servera tillsammans med hans variant av mimosasallad (som ni skymtar bakom i skålen) och som är betydligt godare än den man köper färdig i butik
Riv parmesanosten och lägg åtta små högar på ett bakplåtspapper, ställ in i ugnen i 200 grader i 5-7 minuter tills de fått lite färg, låt svalna. 2017-07-30 @ 21. 5-7 minuter till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.