Jag hittade receptet i senaste Elle mat&vin. Fiskpudding är en sån rätt jag gärna ber mamma att göra. Det har aldrig blivit av att jag gjort det förrut
Igår gjorde Magnus PerMobergs citronfromage. Lägg 4 gelantinblad i kallt vatten i ca 5 minuter. Vispa upp 4 äggulor tillsammans med drygt 1 dl strösocker till en luftig smet
Koka upp vatten i en kastrull för att förbereda vattenbad. Bryt sönder chokladen på en tallrik och ställ över det kokande vattnet och låt chokladen smälta helt
Ett fantastiskt vin tillsammans med en gourmetbricka fylld med läckerheter. På brickan parmesan, capricandido, livarot, langres, fuet, färska hallon pepperonikorv, marzolino chianti och färska fikon
Fick ett nytt tips om att prova PerMobergs variant istället. Halstrad råbiff med persiljesmör. I denna råbiffen passade det perfekt med kapris, det gav en alldeles lagom salt sting när man tuggade
Häll på kalvfonden och vinet och tillsätt kryddorna. purjolök 3 dl kalvbuljong 2 dl rödvin 2 st. Ta upp älgsteken, linda in den i aluminiumfolie eller blött smörpapper och låt den vila i 15 minuter. 2 dl rödvin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.